Tilflytterguide

Tilflytterguide med alt hvad du har brug for, når du flytter til Bornholm.

Denne tilflytterguide er til dig og din familie, der har taget springet til Bornholm. En modig beslutning, og noget helt nyt for jer alle. Det er vi helt klar over, her hos Tilflytterservice, og vi byder jer hjertelig velkommen. Vi står stadig til rådighed, hvis der er noget I  ønsker hjælp til. Vi hjælper jer med råd og vejledning i forhold til jobsøgning, etablering af netværk, skoler og alt det andet, hvor I kan bruge vores hjælp. Så giv os et kald, 31 21 88 80, eller send en e-mail, tilflytter@bornholm.biz. Så hjælper vi jer med at få en god start på jeres nye liv på Bornholm.

Du kan også finde god information på Bornholm Regionskommunes hjemmeside.

Tilflytterguiden er fyldt med praktisk information omkring dit nye liv på Bornholm. I tilflytterguiden kan du også blive inspireret til at udforske den bornholmske natur, og få svar på, hvordan du hurtigt får dig et nyt netværk på øen.

Download din tilflytterguide HER

Drømmer du om at flytte til Bornholm? KLIK HER

Tør du tænke Bornholm som dit næste hjem?

 

Du kommer hurtigt til og fra Bornholm

Øresundsbroen, hurtige færger og mange daglige flyafgange har rykket Bornholm og resten af Danmark markant tættere på hinanden. Om du sejler via Ystad eller går gennem gaten i lufthavnen, tager det dig maks. 3 timer at rejse mellem København og Bornholm. Læs mere her om, hvordan du bedst kommer til og fra Bornholm.
tilflytterkonsulent Rune Holm kan hjælpe dig med praktiske ting som bolig

Tilflytterservice hjælper dig videre på Bornholm

Drømme er gode at have, men de kan være svære at føre ud i livet. Derfor står Tilflytterservice klar til at give dig troen på, at din drøm om Bornholm kan blive til virkelighed. Hos Tilflytterservice kan du få svar på dine spørgsmål og få idéer til din jobsøgning på øen. Tilflytterkonsulent Rune Holm er selv tilflytter, og bruger gerne sit store netværk for at hjælpe tilflyttere godt i gang på Bornholm. Dit netværk på Bornholm begynder her.