Vejen til en bolig på Bornholm

maritimt miljø på Bornholm
Med øens korte afstande tager det aldrig mere end 35 minutter at komme frem. På Bornholm kan du slå dig ned, der hvor du helst vil. Du skal ikke regne et par timers transport ind i din hverdagslogistik. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt køen på motorvejen forsinker dig, når du skal hente børn. Vi har ikke køer på Bornholm – kun dem, der står på marken. Så bosæt dig med hjertet.
cykelanhænger på stejl bakke på Bornholm
Har du fået job på øen og mangler akut et sted at bo, kan du kontakte tilflytterkonsulent Rune Holm. Han kan ofte trylle en midlertidig bolig frem ved at trække på sit netværk.

Bornholms Regionskommune har desuden værelser, man som nyansat i kommunen kan leje i op til 4 måneder.

Lejebolig

Bornholm har mange forskellige almene lejeboliger, boligselskaber og private udlejere.  Du kan finde en liste over dem her på siden. Skriv dig op hos selskabet hurtigst muligt. Vi oplever massiv tilflytning, så der kan være ventetid på en lejebolig.
Mange boliger på Bornholm bliver lejet ud privat. Hold øje med avisannoncer, Bornholmermarked, og facebook grupper som Lejebolig Bornholm og Tilflytter Bornholm, hvor du kan følge med og eventuelt selv lave en annonce med dine ønsker til en bolig.
Bliver du ansat i en privat virksomhed, er der mulighed for, at du som tilflytter kan blive prioriteret til en bolig hurtigere. Hør om muligheden hos os i Tilflytterservice.
 

brk.dk kan du finde informationer om lejeloven, boligstøtte m.m.

 

 

Almene boliger:

Bo42 (også ungdomsboliger)

Bornholms Boligselskab

De Vanføres Boligselskab

Lejerbo

Større boligselskaber:

Totalbyg (også ungdomsboliger)

Rasch-Andersen Ejendomme ApS

 

 

Private udlejere:

Bornholmerslottet, Rønne
Michael Møller, 30128129, bornholmerjacob@gmail.com

Egon Kristensen, Rønne, 56914114/21499714

Ib Svendsen AsP, Rønne, Hasle, Lobæk, 56717514

Michael Westh-Jensen, Rønne, Nexø, Allinge         30360164

Jesper Tranberg, Rønne, mail@tranbergbyg.dk

Expert Nexø, Nexø, 56492158

Torben Jensen, Snogebæk, 56488147

Du kan også finde ledige boliger her:

Bornholmermarked

Facebookgruppe med boliger til leje på Bornholm

 

maritimt miljø på Bornholm
cykelanhænger på stejl bakke på Bornholm

Ejerboliger på Bornholm er billige

På Bornholm kan din drøm om at eje din egen bolig meget nemmere gå i opfyldelse. Her er det, ikke mindst på grund af lave ejendomsskatter, fortsat billigt at bo i egen bolig.

Hvis du vil købe bolig, råder vi dig til at kontakte en af de banker, der er repræsenteret på øen. De kender markedet, og kan hjælpe dig godt på plads. Hos Tilflytterservice hjælper vi dig med at få god kontakt i en lokal bank, så spørg os endelig.

Hvis du vil bygge selv, kan du på brk.dk finder du de byggegrunde, som kommunen har til salg. Her kan du også få råd og vejledning om regler, ansøgningsskemaer til byggetilladelser m.m. På boligsiden finder du de byggegrunde, som de bornholmske ejendomsmæglere har til salg.

Du kan også gå på opdagelse i Boligavisen, der udgives af Bornholms Tidende i samarbejde med øens ejendomsmæglere.

 

Tør du tænke Bornholm som dit næste hjem?