Vi gør det nemmere at flytte til Bornholm

Forestil dig en ø med en Tilflytterservice,
som står klar med hjælp, vejledning og opmuntring.
Så du kan skabe dit drømmeliv på Bornholm.

Husk Tilflytterservice, når du vil flytte til Bornholm

Du får smukke solnedgange, hvis du tør flytte til Bornholm
Vi ved, at det er en stor beslutning at flytte væk fra det liv, du kender, og begynde et nyt liv på en ø i Østersøen. Mange tanker, spørgsmål og udfordringer myldrer frem:
Ekkodalen med klipper og smukke blomster kan blive din hverdagsgåtur, hvis du tør flytte til Bornholm
Hvor vil du bo? Hvad skal du arbejde med? Hvordan er ø-livet, når det er hverdag? Når det er vinter? Hvad med familie og venner? Ser du dem nogensinde igen?
Frokost på klipperne med familien er endnu en fordel ved at flytte til Bornholm

Har du børn med i flyttekasserne, skal du have styr på institutioner, skoler og fritidsinteresser. Og måske du bekymrer dig, for vil børnene falde til og få nye venner?

At flytte til Bornholm kan føles som at skulle bestige en klippevæg, men Tilflytterservice hjælper dig
Pludselig kan det føles uoverskueligt at flytte sit liv til Bornholm. Som en skør tanke og en umulig drøm. Men sådan behøver det ikke være.

Tilflytterservice kan hjælpe dig, når du vil flytte til Bornholm

 

Sådan kan du forberede dig på at flytte til Bornholm:

den bornholmske natur er dejlig om sommeren
Mange beslutninger skal falde på plads, inden du kan udleve drømmen om at flytte til Bornholm. Vi anbefaler, at du besøger øen om efteråret eller vinteren. Forskellen på årstiderne er tydeligere på en ø som Bornholm.
smukke klipper på Bornholm om efteråret
Det er nemt nok at blive forelsket i øen, når himmel og hav er så blå. Og solen skinner om kap med rapsen. Men hvad synes du om øen, når alt er gråt, råt og vådt? Er du også vild med blæsten, regnen eller sneen?
Flyt til Bornholm og find arbejde i industrien

Måske du allerede ved, hvor på øen du gerne vil bo? Ellers kan du besøge forskellige byer, få rundvisninger på skoler og institutioner, eller undersøge de lokale butikker og spisesteder.

Flyt til Bornholm og oplev både ø-liv og minisamfund i udvikling
Kan du forestille dig et hverdagsliv med arbejde, indkøb og fritidsinteresser? Hvis du stadigvæk drømmer om at flytte til Bornholm, kan du høre mere om muligheder og få svar på dine spørgsmål hos Tilflytterservice.

Drømmer du om at flytte til Bornholm? KLIK HER

Eller læs med i vores tilflytter-brochure herunder.

som iværksætter på Bornholm kan tilflytterkonsulent Rune Holm hjælpe dig med praktiske ting som bolig

Mød din tilflytterkonsulent

I Tilflytterservice arbejder Rune Holm som tilflytter-konsulent. Han har siden 2016 hjulpet over 3000 personer med at flytte til Bornholm, falde til og blive ø-boere. Rune Holm kan svare på tusindvis af spørgsmål, og ringer gerne rundt for at finde svar til dig.

Han ved lige, hvilke virksomheder som mangler medarbejdere. Eller hvor du kan leje et hus, så du har et sted at bo i din første tid på øen. Som tilflytter siden 2002 ved Rune Holm, hvad det kræver at flytte sit liv til Bornholm og blive en del af ø-samfundet.

Dit netværk på Bornholm begynder her – med Rune Holm: