Kontakt Tilflytterservice

Tilflytterservice står klar til at hjælpe jer, hvis I drømmer om at flytte til Bornholm. Vi kan svare på de store og små spørgsmål I skulle have i forbindelse med din flytning. Vi står klar med vejledning og gode ideer i forhold til netop jeres jobsituation. Og er der specielle forhold, der gør sig gældende for netop jeres familie, vil vi også meget gerne hjælpe jer med de udfordringer I skulle have.

Du kan også få et personligt møde med tilflytterkonsulent Rune Holm. Rune kommer ofte til København, så kontakt os endelig for et møde.

Dit netværk på Bornholm begynder her!

Du kan også kontakte os på telefon:

Kontakt Tilflytterservice: tilflytter@bornholm.biz

Tilflytterkonsulent Rune Holm
Mobil 3121 8880 – rh@bornholm.biz

Kommunikationsmedarbejder Jens Christian Wibe
Mobil 2138 5666 – jcw@bornholm.biz

 

Rune Holm er selv tilflytter – læs hans historie her

Jeg havde ingen tilknytning til Bornholm før jeg i 1989 for første gang satte mine ben på Bornholm. 1.oktober 1989 stævnede jeg ind i Rønne Havn som soldat ved Bornholms Værn. I 1990 forlod jeg øen igen, for at gøre karriere i TV-branchen.

Efter at have boet i hele Danmark i en årrække samt i Bangkok i et halvt år, var det gode minder fra Bornholm, der trak, da jeg blev tilbudt freelancearbejde på TV 2/Bornholm i sommeren 2002. Min daværende kone var med på ideen om at flytte til Bornholm. Så d. 1. oktober 2002 stævnede vi ind med det gode skib Povl Anker, en flot efterårsmorgen, med flyttelæsset ombord. Efter bare et par måneder, havde vi begge fast job på øen. 

En indgang og personlig kontakt betyder noget

Op til flytningen havde jeg været alle de ting igennem, som jeg i dag vejleder tilflyttere omkring. Dengang skulle det hele klares på egen hånd. Allerede dengang vidste jeg, at det var godt at kunne få hjælp fra andre, der kendte til de udfordringer, der er ved at flytte til en ø som Bornholm.

Rollen som tilflytterkonsulent startede allerede året efter, i 2003, hvor jeg lokkede min mor til øen. Efter et par år, fik vi også svigermor til at flytte til Bornholm.

Jeg har det sådan, at så længe der er noget sjovt at lave, kunne jeg aldrig tænke mig at bo andre steder end lige her på den dejlige plet i Østersøen. Jeg glædes hver gang en ny familie kommer hertil, så de også kan opleve glæden ved at bo herovre.   

Jeg bor i Listed sammen med mine to børn, der efterhånden er blevet teenagere. Vi har et dejligt hus med udsigt til havet. 

Tilflytterservice har kontor i Rønne. Turen til jobbet er en fantastisk rejse morgen og aften, med klipper og hav, solen i ryggen, de bølgende marker, Bornholms største skov Almindingen, som altid er i forandring, og hvor der tit er udsigt til rådyr og dådyr. Kort efter kommer skønne Rønne til syne, med udsigt til færger og fly, som hurtigt bringer os rundt i landet. Her er ingen stress og jag på vejen, ingen røde lys eller kø. Kun ren opladning af  de mentale batterier.

Kunne Bornholm også være noget for dig? Så giv mig et kald på  31 21 88 80. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jens Christian Wibe hjælper med kommunikationen og teknikken

Jeg sidder til dagligt med fingrene i Tilflytterservices  overordnede kommunikation, nyhedsbreve og løbende tilpasning af vores CRM-værktøj der gør at kan holde styr på jer, der overvejer at flytte til Bornholm.

Med andelslejlighed på Vesterbro, et fornuftigt job og det meste af vennekredsen inden for rækkevidde (der var i hvert fald ikke behov for at hoppe på et fly eller en færge for at besøge dem), lå det egentlig ikke i kortene, at jeg skulle flytte hjem til Bornholm.

Men ved lidt af et tilfælde opstod tanken: Kunne kæresten og jeg skabe os selv lidt mere økonomisk råderum – og dermed luft til at prioritere lidt anderledes i vores liv – ved at flytte til Bornholm?

Svaret var et lidt tøvende “tjoe”, men vi tog springet.

Efter 6 år sætter vi stadig huset i Hasle i stand, har fået 2 dejlige børn, svaret er mere entydigt “JA” og vi nyder i den grad, at vi tog springet.

Dennis matcher jobs og tilflyttere

Min primære opgave er at holde alle vores tilflyttere opdaterede på alle de jobmuligheder som Bornholm kan tilbyde så snart de kommer frem. Det gælder både gennem vores sociale medier og direkte via e-mails. På mange måder kan man sige, at jeg fungerer som en slags matchmaker.
Udover dette jonglerer jeg med en bred vifte af andre opgaver for at holde hjulene i gang.

Jeg er Bornholmer med stort B og er født og er vokset op på øen, hvilket har givet mig en stærk tilknytning hertil.  Jeg kan simpelthen ikke forestille mig at bo andre steder. Jeg bor  sammen med min kone og datter. 

Jeg elsker den fantastiske natur og den ro som Bornholm tilbyder året rundt. Sommeren som er fuld af liv og aktiviteter overalt på øen, mens vinteren giver mig mulighed for at nyde den stille ro og forberede mig på den kommende sommers liv og travlhed.

Om Tilflytterservice

Bag hjemmesiden næstestopbornholm.dk står Tilflytterservice, som drives af Business Center Bornholm på vegne af det bornholmske erhvervsliv i samarbejde med Bornholms Regionskommune.

Formålet med hjemmesiden og Tilflytterservice er at tiltrække og fastholde erhvervsaktive tilflyttere til Bornholm. Øens virksomheder har brug for kvalificeret arbejdskraft, så de kan fortsætte deres positive udvikling.

Tak for lån af billeder til: Destination Bornholm, Kristoffer Linus, Kristine Blom Andersen, Anders Beier, Kennet Hult, Semko, Jacob Jepsen og Jens-Erik Larsen