Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--nstestopbornholm-uob.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Kontakt Tilflytterservice og Rune Holm - vi hjælper dig på vej!

Kontakt Tilflytterservice

Tilflytterservice står klar til at hjælpe dig, hvis du drømmer om at flytte til Borhholm. Vi kan svare på de store og små spørgsmål du skulle have i forbindelse med din flytning. Vi står klar med vejledning og gode ideer i forhold til netop din jobsituation. Og er der specielle forhold, der gør sig gældende for netop din familie, vil vi også meget gerne hjælpe jer med de udfordringer I skulle have. Du kan også få et personligt møde med tilflytterkonsulent Rune Holm. Rune kommer ofte til København, så kontakt os endelig for et møde. Dit netværk på Bornholm begyder her!

Kontakt Tilflytterservice:

Kontakt Tilflytterservice: tilflytter@bornholm.biz

Tilflytterkonsulent Rune Holm
31 21 88 80/rh@bornholm.biz

Administrativ medarbejder Helle Kofoed Dahl
hkd@bornholm.biz

Rune Holm er selv tilflytter – læs hans historie her

Jeg havde ingen tilknytning til Bornholm før jeg i 1989 for første gang satte mine ben på Bornholm. 1.oktober 1989 stævnede jeg ind i Rønne Havn som soldat ved Bornholms Værn. I 1990 forlod jeg øen igen, for at gøre karriere i TV-branchen.

Efter at have boet i hele Danmark i en årrække samt i Bangkok i et halvt år, var der gode minder fra Bornholm der trak, da jeg blev tilbudt freelancearbejde på TV 2/Bornholm i sommeren 2002. Min daværende kone var med på ideen om at flytte til Bornholm. Så d. 1. oktober 2002 stævnede vi ind med det gode skib Povl Anker, en flot efterårsmorgen, med flyttelæsset ombord. Efter bare et par måneder, havde vi begge fast job på øen. 

En indgang og personlig kontakt betyder noget

Op til flytningen havde jeg været alle de ting igennem, som jeg i dag vejleder tilflyttere omkring. Dengang skulle det hele klares på egen hånd. Allerede fra dengang vidste jeg, at det var godt at kunne få hjælp fra andre, der kendte til de udfordringer, der er ved at flytte til en ø som Bornholm.

Rollen som tilflytterkonsulent startede allerede året efter, i 2003, hvor jeg lokkede min mor til øen. Efter et par år, fik vi også svigermor til at flytte til Bornholm.

Jeg har det sådan, at så længe der er noget sjovt at lave, kunne jeg aldrig tænke mig at bo andre steder end lige her på den dejlige plet i Østersøen. Jeg glædes hver gang en ny familie kommer hertil, så de også kan opleve glæden ved at bo herover.   

Jeg bor i Listed sammen med mine to børn, der efterhånden er blevet store teenagere. Vi har et dejligt hus med udsigt til havet. Min kæreste, Rikke, der er jordemoderleder på Bornholms Hospital, bor i Svaneke, der ligger tæt på Listed.

Tilflytterservice har kontor i Rønne. Turen til jobbet er en fantastisk rejse morgen og aften, med klipper og hav, solen i ryggen, de bølgende marker, Bornholms største skov Almindingen, som altid er i forandring, og hvor der tit er udsigt til rådyr og dådyr. Kort efter kommer skønne Rønne til syne, med udsigt til færger og fly, som hurtigt bringer os rundt i landet. Her er ingen stress og jag på vejen, ingen røde lys eller kø. Kun ren opladning af  de mentale batterier.

Kunne Bornholm også være noget for dig? Så giv mig et kald på  31 21 88 80. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg vil høre mere om at bo og leve på Bornholm!

* indicates required

Helle er tilbageflytter – læs hendes historie her

Jeg er født og opvokset i Rønne på Bornholm. Efter studentereksamen valgte jeg – sammen med Klaus, min daværende kæreste og nu mand – at tage til København for at studere. Det var svært at finde et sted at bo, så vi flyttede til Malmø, og pendlede hver dag til København.

Min mand og jeg har altid sagt, at vi gerne ville tilbage til Bornholm, men var klare over, at det kunne blive en udfordring at finde et arbejde lige med det samme. Efter 5 år i Malmø/København og studierne overstået, var min mand heldig at blive tilbudt arbejde som bioanalytiker på Bornholms Hospital. Timingen var perfekt, for vi ventede vores første barn, Maja, og havde et stort ønske om at børnene skulle vokse op på Bornholm.

Så vi flyttede til Bornholm med baby i maven. Vi var enige om, at vi skulle bo i Rønne, og fandt hurtigt en byggegrund, hvor vi selv – med hjælp fra bedstefædrene – byggede vores hus. Da jeg var færdig med barslen, fik jeg hurtigt arbejde hos BHS Logistics, hvor jeg var i 3 år. I mellemtiden kom Tobias, min søn, til verden. Efter 8 år hos Danske Færger, kom jeg til Tilflytterservice.

Dejligt at være tilbage på Bornholm

Jeg elsker at være tilbage på Bornholm, og kunne ikke forestille mig, at bo noget andet sted. Børnene, der efterhånden er store, trives rigtigt godt. Meget af vores fritid bruger vi i den lokale håndboldklub, hvor vi alle fire er engagerede. Når tiden er til det, tager vi ud i naturen, og elsker at opdage nye steder på Bornholm. Vi bor et stenkast fra Galløkken, der har de flotteste solnedgange. 

Det er skønt, at jeg igennem mit arbejde, kan hjælpe nye familier til Bornholm, for jeg ved, hvad det betyder at have naturen tæt på og højt til loftet.

Kunne Bornholm også være noget for dig? Så kontakt Tilflytterservice på tilflytter@bornholm.biz. Vi glæder os til at høre fra dig.