Morgenbrief 2024

Sådan kan du bruge AI til at rekruttere (de rigtige) medarbejdere – få inspiration og konkrete eksempler med hjem, til hvordan du kan bruge kunstig intelligens som din bonus-HR-medarbejder

Tilflytterservice Bornholm inviterer det bornholmske erhvervsliv til morgenbrief mandag den 11. marts fra kl. 8 til kl. 9.30, med morgenmad fra kl. 7.45.

Ud over inspiration til at bruge AI, kan du høre mere om hvordan det er gået med tilflytning til Bornholm i 2023 – og ikke mindst hvorfor, baseret på de fortællinger vi hører fra de kommende tilflyttere.

Vi kan allerede nu løfte sløret lidt 👇

Boligmangel, høje renter, og usikkerhed på grund af krig og inflation gør, at folk tøver med at flytte til Bornholm.


Rune Holm, Tilflytterkonsulent

Kom til morgenmad, indsigt i tilflytter-data og kunstig intelligens -inspiration d. 11/3 kl. 8.00 på Green Solution House i Rønne.

Tilmelding i formularen herunder.


Morgenens program:

➜ Velkomst v. Benjamin Schou, centerdirektør Nykredit Bornholm og formand for styregruppen bag Tilflytterservice Bornholm.

➜ Oplæg og konkrete eksempler: Sådan kan du bruge AI til at rekruttere (de rigtige) medarbejdere, til at fastholde dem og til at forbedre kommunikationen internt i organisationen. v/Jens Christian Wibe, Tilflytterservice’ egen AI-ekspert

➜ Tilflytter-panelet: Mød tilflytterne, hør hvorfor de er flyttet til Bornholm og hvordan det har påvirket deres flytning, at de har kunnet trække på Tilflytterservice.

➜ Status fra Tilflytterservice: Gennemgang af årsrapport for 2023. v/ Rune Holm, tilflytterkonsulent


Sted: Hotel Green Solution House
Vi starter kl. 8.00
Morgenmad fra kl. 7.45